Muziekprogramma Klooster Experience 2021

’s Avonds komen we samen onder de tarp voor fijne muziek en gezelligheid met een kloosterbiertje. We zijn volop bezig om er weer een inspirerend programma van te maken. Houd de website in de gaten voor updates.

Reisgenoten – donderdagavond

De band Reisgenoten schrijft hedendaagse pelgrimsliederen voor godzoekers die onderweg zijn. Niemand van ons is al gearriveerd als het gaat om onze geloofsreis en de band zoekt naar een taal en muziek die daarbij aansluit. Ze schrijven liederen over de spanning tussen o.a. twijfel en geloven, eenzaamheid en gemeenschap, het tijdelijke en het eeuwige.

Mensenkinderen – vrijdagavond

BasNadat Bas van Nienes met zijn band Anderson op wereldtournee was geweest, begon hij met het schrijven van Nederlandse nummers. In 2009 en 2012 werden de Mensenkinderen-albums ‘Het land dat ooit vol eerbied zong‘ en ‘Lied van schijn en wezen‘ uitgebracht.
In een persoonlijke zoektocht naar stilte en bezinning in de periode daarna, ontstond het idee en het verlangen voor het ‘Liedboek der mensenkinderen’. Omdat het teruggrijpen op tradities en oude waarden, houvast kan geven in het leven van hier en nu.
Op vrijdagavond speelt Mensenkinderen op de Klooster Experience. Een moment voor luisteren, stil worden en bewustwording.

Roelof Flierman – zaterdagavond

In een vorig leven als wetenschapper/onderzoeker zette Roelof de techniek in om het menselijk lichaam diens geheimen te laten prijsgeven, maar als synthesist/minimalist laat hij nu de techniek meer haar eigen weg gaan om de raadselen van geluid bloot te leggen. Vanuit zijn liefde voor onderzoek en muziek, creëert hij met zijn synthesizers, laag voor laag, een nieuw universum vol kleuren en klanken – laat je meenemen op zijn modulaire geluidsgolven uit zijn draagbaar laboratorium. www.roeloff.com

Boek je ticket

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2