Kloosterwinkel

In de koffieschenkerij van Nieuw Sion is een kleine kloosterwinkel ingericht. Hierin verkopen we producten die een link hebben met het klooster en producten die je op hun eigen manier dichter bij jezelf, de ander, God en de natuur kunnen brengen.

Producten

Inspiratie: er zijn verschillende soorten (spirituele) boeken te koop, over thema’s als gebed, stilte, vegetarisch eten. Ook verkopen we vingerlabyrintplanken.

Van eigen erf: van onze eigen walnoten persen we walnootolie, van de goudsbloemen uit de kruidentuin maken we calendulacrème, van de vruchten van de moestuin maken we verschillende soorten jam en gelei.

Sion Kloosterbieren: in de winkel zijn alle Sion Kloosterbieren (per 4 stuks) als eerste te koop, gebrouwen in onze eigen brouwerij. Ook is het bijpassende Sion Kloosterbierglas verkrijgbaar.

En er is meer: Zelfgemaakte rozenkransen, fotokaarten van het klooster, biologische zepen, kaarsen.

Neem zeker even een kijkje en zoek wat uit als herinnering aan je verblijf op het klooster of als een cadeautje om een ander mee te mogen verblijden.

Openingstijden
De openingstijden van de winkel zijn gelijk aan die van de koffieschenkerij: op woensdag t/m zondag, van 10.00-17.00 uur.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2