Vacature vrijwilliger ‘Bierbrouwerij’

Klooster Nieuw Sion brouwt bier! En bouwt aan een eigen brouwerij. Daarbij kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Begin 2022 gaan we van start en om er direct een groot succes van te maken zoeken we vrijwilligers voor de volgende functies;

ASSISTENT-BROUWER (M/V)
Je helpt de brouwer met het brouwen van de Sion kloosterbieren. Dit houdt in; ingrediënten afwegen en klaarzetten, schoonmaken (heel belangrijk) en allerlei hand en span diensten op de brouwvloer. Je werkt zij aan zij met de brouwer, dus als je goed oplet leer je hier alle ins en outs van het bierbrouwen. We brouwen op maandag en op dinsdag, dus op 1 of beide dagen moet je beschikbaar zijn van 08:00 tot ongeveer 16:00 uur.
MEDEWERKERS BOTTELARIJ (M/V)
Je helpt in een team van drie met het afvullen van de flessen, het etiketteren en het verpakken van de Sion kloosterbieren. Ook het verwerken en klaarzetten van bestellingen maken onderdeel uit van deze functie. Deze werkzaamheden gebeuren allemaal in de brouwerij op woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot ongeveer 16:00 uur, halve dagen helpen kan ook.

Een combinatie van beide functies is eventueel ook mogelijk. Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Frits Lutgerink van de brouwerij via mail, fritslutgerink@gmail.com of telefoon 06-40836620.

Je vindt al onze vacatures op deze pagina.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2