Lockdownactie Salland

Het gastenhuis van Klooster Nieuw Sion blijft tijdens de lockdown geopend, als gastvrije plek om te genieten van de rust, ruimte en natuur rondom ons klooster. Omdat we merken dat deze coronatijd veel vergt van ons allemaal, biedt Nieuw Sion nu tijdelijk inwoners van Deventer en Salland (‘onze naaste buren’) de mogelijkheid om voor 30 euro per nacht (incl. ontbijt, excl. toeristenbelasting) te overnachten in een gastenkamer op het klooster. Normaal gesproken is de overnachtingsprijs 62,50 euro per nacht.

Wil je een paar dagen de onrust van deze tijd achter je laten, even bewust onthaasten of op een rustige plek studeren of werken? Of wil je je juist even proeven van het kloosterritme, en tijdens je verblijf deelnemen aan de getijdengebeden? Het kan allemaal: voel je welkom op Nieuw Sion!

Boeken met korting
In onze online boekingsmodule vind je meer informatie over onze gastenkamers en je kunt de beschikbaarheid checken voor de door jou gewenste data.

BOEK HIER JE VERBLIJF OP NIEUW SION  – gebruik kortingscode RUST22

Actieperiode
De kortingsactie geldt voor boeken en verblijven in ons gastenverblijf in december 2021 en januari 2022.

Ons gastenhuis
Op de bovenverdieping van ons gastenhuis liggen veertien logeerkamers, waarvan dertien 1-persoonskamers. De kamers beschikken over 1-persoonsbedden, een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. Naast ontbijt zijn beddengoed, handdoek en gebruik van ingrediënten voor koffie en thee inbegrepen.

Coronamaatregelen
Op Klooster Nieuw Sion houden we ons uiteraard aan de huidige coronamaatregelen. Die maakt individueel verblijf (of voor 2 personen vanuit één huishouden) in ons gastenverblijf mogelijk. Het ontbijt wordt in afhaalvorm aangeboden.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2