Uitvaarten op Nieuw Sion

De voorbije periode heeft Klooster Nieuw Sion verschillende uitvaarten gefaciliteerd, als vorm van pilot, om te kijken of de dynamiek van uitvaarten matcht met het ritme op het klooster. Voor familie en gasten, voor uitvaartondernemers, maar ook voor ons als gemeenschap. Keer op keer merkten we hoe mooi de sfeer van verstilling en contemplatie, die al meer dan een eeuw deze plek kenmerkt, aansluit bij de setting van het afscheid nemen van een geliefde. Op basis van die ervaringen hebben we als gemeenschap besloten ons huis voor deze gelegenheden actiever open te stellen en mensen de gelegenheid te geven op het klooster afscheid te nemen van hun naaste.

Je bent bij ons van harte welkom voor een passende afscheids- of herinnerbijeenkomst. We bieden daarvoor verschillende ruimtes met alle voorzieningen. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en grootte. Op het klooster hebben we alles in huis om invulling te geven aan de persoonlijke wensen. We bieden een uitgebreid assortiment aan eten en drinken, deels afkomstig uit onze eigen moestuin, en helpen graag om van het afscheid een mooie herinnering te maken.

Over Nieuw Sion
Klooster Nieuw Sion is een plaats en gemeenschap waar mensen dichter bij God, bij zichzelf, bij de medemens en de natuur kunnen komen door stilte en gebed, arbeid en gastvrijheid vanuit een christelijke, neo-monastieke spiritualiteit.

Nieuw Sion biedt de mogelijkheid om op een unieke plek samen te komen voor doeleinden die passen bij het gedachtengoed van het klooster. Het samenzijn in de sfeer van stilte, omringd door rust en het ritme van de getijden.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met 06-83109604 of per e-mail met annemarie@nieuwsion.nl.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2