Vacature “Coordinator Zaalverhuur en Gastenhuis”

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Op Klooster Nieuw Sion vinden onze gasten een plek waar ze welkom zijn, waar de deur van de kloosterkerk, ons gastenhuis én onze koffieschenkerij open staat. Een plek waar de bewoners zuinig zijn op iets dat in de moderne samenleving een grote zeldzaamheid geworden is: rust en verstilling, ruimte om adem te halen in een omgeving die door velen als heel bijzonder wordt ervaren. Jaarlijks ontvangen we vele gasten: als bezoeker van ons gastenhuis, als deelnemer aan één van onze retraites of als deelnemer aan een bijeenkomst of evenement op Nieuw Sion.

Momenteel zijn we op zoek naar een:

Coordinator Zaalverhuur en Gastenhuis (ca. 24 uur)

WAT JE GAAT DOEN

Zoek jij een coördinerende rol op de mooiste plek van Salland? Klooster Nieuw Sion zoekt een (meewerkende) coördinator Zaalverhuur en Gastenhuis voor het team Gastvrijheid.   

Als Coördinator Zaalverhuur en Gastenhuis ben je primair verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van groepsbijeenkomsten binnen Klooster Nieuw Sion. Je legt contacten met bestaande en nieuwe klanten en leveranciers en bent het gezicht van onze organisatie. Je zorgt ervoor dat Klooster Nieuw Sion een gastvrije evenementen- en uitvaartlocatie is.

Daarnaast ben je het gezicht van het Gastenhuis van Klooster Nieuw Sion. Jaarlijks overnachten hier enkele duizenden gasten. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat deze gasten zich helemaal thuis voelen op het klooster.

Samen met de Coördinator Schenkerij stuur je het team Gastvrijheid aan. Dit team bestaat uit ca. 40 vrijwilligers (kloosterhulpen en poortwachters) en 6 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het rooster van de kloosterhulpen en poortwachters en ondersteunt de Coördinator Schenkerij bij het rooster voor de koffieschenkerij. Op drukke dagen spring je bij in de koffieschenkerij.

De functie van Coördinator Zaalverhuur en Gastenhuis is een nieuwe functie binnen Klooster Nieuw Sion. Dat betekent dat je de mogelijkheid krijgt deze veelzijdige functie op jouw eigen manier in te vullen.

JIJ BENT…

 • Flexibel, probleemoplossend, servicegericht, sociaal vaardig, stressbestendig en collegiaal.
 • Je werkt secuur, bent organisatorisch sterk en goed in planning.
 • Je bent in staat om een activiteit van voorbereiding tot en met uitvoering te begeleiden.
 • Je bent bereid op wisselende tijden te werken, ook ’s avonds en in de weekenden.Je houdt makkelijk overzicht, signaleert knelpunten en stuurt bij waar nodig bij.
 • Je hebt basiskennis van het organiseren van evenementen en culturele programmering en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt hart voor de missie & visie van Klooster Nieuw Sion. Je bent gastvrij en krachtig in samenwerking met en verbinding van collega’s en vrijwilligers;

WAT WIJ BIEDEN:

 • een functie met veel afwisseling en flexibiliteit op een bijzondere plek waar een fijne werksfeer en gastvrijheid belangrijk is;
 • leuke en betrokken collega’s;
 • veel ruimte om een nieuwe functie vorm te geven
 • een functie waarin je hopelijk de komende jaren met ons bouwt aan een sterk team Gastvrijheid.
 • Je werkt ongeveer 24 uur in de (uren in overleg) week, als zzp’er of via payroll-dienstverband 

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2