Vacature “Vrijwilliger speciale bijeenkomsten”

Ben je gastvrij, hou je van afwisseling en steek je graag de handen uit de mouwen? Sion heeft een leuke nieuwe afwisselende vrijwilligers-functie vol avontuur, afwisseling en samenwerking.

VRIJWILLIGER SPECIALE BIJEENKOMSTEN 

De functie

Gemiddeld 1 keer per week zijn er op Nieuw Sion grotere evenementen. Hierbij kun je denken aan concerten, uitvaarten, partijen en bijeenkomsten. Voor deze gelegenheden zoeken wij vrijwilligers die met allerhande zaken willen ondersteunen. Bijvoorbeeld koffieschenken, koffiezetten, hapjes uitserveren, bar en op- en afbouwen van de zaal. Je werkt direct samen met onze evenementen-coördinator.

De dagen die je werkt zijn wisselend en afhankelijk van de evenementen. Het kan overdag of vroeg in de avond zijn. Per event sturen we een hulpverzoek uit met de taken gespecificeerd. We werken als team, dat wil zeggen we starten samen op en sluiten samen af als alles klaar is. Een gemiddelde taak duurt tussen de twee en vier uur.

Heb je belangstelling voor deze functie? Wil je er meer over weten? Neem contact op met Margé Buitinga (info@nieuwsion.nl)

Je vindt al onze vacatures op deze pagina.

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2