Driedaagse Natuurretraite

Van 4 t/m 6 oktober ben je van harte welkom voor een natuurretraite op Klooster Nieuw Sion! Wil je een weekend dichter bij en met de natuur leven? We zien naar je uit!

Het klooster staat in een prachtige bosrijke omgeving. De nachten zijn er nog donker en stilte is in en rond het klooster nog volop aanwezig. Naast geluiden die de natuur voorbrengt worden dagelijks de klokken geluid om de getijdengebeden aan te kondigen. Vier keer per dag zoeken we de rust en de stilte op in de kloosterkerk en kun je meebidden en zingen. Samen gaan we de natuur in en we verwonderen ons over Gods prachtige schepping. En we nemen de tijd om te kijken, te luisteren en om na te denken over onze plek in de natuur.

Het programma zal bestaan uit verwonderen, de natuur ingaan om te kijken, te luisteren en te proeven, een lectio divina om stil te staan bij wat God ons geeft in de natuur en in ons leven. De getijdengebeden geven structuur en er is veel ruimte voor rust en stilte.

Aanmelden voor deze natuurretraite

Praktisch
  • Datum en tijd: 4 oktober 2024 19:00 uur - 6 oktober 2024 14:00
  • Entreeprijs: vanaf € 295,00
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Inbegrepen: Overnachting op een eigen gastenkamer, alle vegetarische maaltijden en consumpties tijdens je verblijf.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2