Kloosterpad IJsselvallei

Kloosterpad IJsselvalleiKen je dat: het hoofd vol en het lijf onrustig? Het lijf moet er uit, de buitenlucht in en bewegen! Een ommetje in de buurt kan al wonderen doen, maar een meerdaagse wandeltocht gaat nog een stapje verder. Het Dominicanenklooster Zwolle en Klooster Nieuw Sion hebben de handen ineen geslagen en samen het eerste kloosterpad boven de rivieren gemaakt: Kloosterpad IJsselvallei!

Deze wandelroute begint in het Dominicanenklooster in Zwolle en voert je de stad uit, langs de uiterwaarden van de IJssel naar Klooster Nieuw Sion, wat verscholen ligt in de velden en bossen van Salland. In beide kloosters is het ochtend en avondgebed te volgen als start en einde van de wandeling en in Nieuw Sion is er ook de mogelijkheid om te lunchen, avondeten en overnachten.

Het Kloosterpad IJsselvallei is een tweedaagse wandeling. Op dag 1 wandel je 18 kilometer en op dag 2 wandel je 20 kilometer. De wandelgids is te koop voor €3,- in de Zwolse kloosterkerk en in de winkel van de koffieschenkerij van Nieuw Sion.

Praktisch
  • Datum en tijd: 1 januari 2023 00:00 uur - 31 december 2023 23:59
  • Entreeprijs:
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Zwolle-Diepenveen (eindpunt), Vulikerweg 6 , Diepenveen Nederland

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2