Gezonde leefstijl retraite

Kom van 15 t/m 18 februari tot rust in Klooster Nieuw Sion. Laat je meenemen door het ritme van de getijden en laat je tijdens deze volledig verzorgde retraite inspireren door eeuwenoude kennis over puur en onbewerkt voedsel. Gun jezelf een paar dagen echte rust en bezinning in het klooster. Een thema-retraite om je gezondheid een boost te geven en om inspiratie op te doen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Ja, ik meld me aan

Begeleiders retraite
Deze retraite zal verzorgd worden door Wilma en Imre van der Geer. Samen hebben zij een passie om in de setting van het klooster mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ze vertellen er meer over in dit interview.

Programma retraite
Op deze pagina vind je meer informatie over het programma van deze retraite.

Reacties eerdere deelnemers

  • “Wilma en Imre zijn een mooi koppel die ook een mooi voorbeeld geven tijdens de retraite” – Josien
  • “De inhoud van het programma én de plek komen heel mooi bij elkaar in de retraite ” – Jeroen
  • “De afwisseling in het programma met inspirerende inhoud, theorie, inspanning en ontspanning is heel prettig” – Willemieke

Kijktip
Eerder volgde Roderick Vonhögen voor zijn programma ‘Roderick zoekt licht’ een deel van deze retraite. Kijk deze aflevering online terug.

Kosten voor deze volledig verzorgde retraite: € 350,-. De prijzen zijn inclusief verblijf in je eigen kamer in ons gastenhuis, alle maaltijden en consumpties en lakenpakket voor op je kamer. We starten donderdagmiddag en sluiten zondagmiddag voor de lunch weer af.

Voor meer info: mail naar info@theambassador.nl

Aanmelden

Praktisch
  • Datum en tijd: 15 februari 2024 15:00 uur - 18 februari 2024 12:00
  • Entreeprijs: € 350,- (kamer Gastenhuis)
  • Kosten retraite declareren bij De christelijke zorgverzekeraar: Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten van deze retraite laten vergoeden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
  • Kortingsruimte: Als je graag wilt deelnemen, maar niet de financiële ruimte hebt om de volledige toegangsprijs te betalen, bieden we je graag korting aan op de toegangsprijs. We nodigen je uit om hierover contact op te nemen met activiteiten@nieuwsion.nl.
  • Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Nieuwsbrief Nieuw Sion

Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nieuw Sion gebeurt? Meld je dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook logo2